Tech gadgets er blevet en stor del af vores hverdag. Vi har alle en favorit, som vi ikke kan undvære. Det smarte ur, som måler alt fra blodtryk til trin. De trådløse høretelefoner, som gør løbeturen sjovere. Det genopladelige batteri, som giver liv i telefonen. Køkkenklassikerne, som får maden til at smage himmelsk.  

Udover det essentielle, så er der et hav af gadgets, som giver online underholdning en hel ny dimension. Det er især Virtual Reality, som har revolutioneret industrien. Selvom konceptet har eksisteret siden 1800-tallet, så er det først i det 21. århundrede, at de teknologiske fremskridt har gjort fantasien til virkelighed. Computeren er blevet kraftig nok til at køre VR, hvilket har åbnet op for muligheder i spilleuniverset. Gaming- og gambling-entusiaster kan nyde fordybende, omfavnende, krystalklare oplevelser takket være professionelle headsets til overkommelige priser. Musikelskere kan skabe beats uden instrumenter, science fiction-beundrere kan komme endnu tættere på det ydre rum og pokerfans behøver ikke længere at rejse sig fra sofaen for at træde ind på et casino.

Tech gadgets har gjort vores underholdning sjovere og vores hverdag lettere. Især i køkkenet har teknologien været en stor hjælp. Vores kloge assistenter krydrer madlavningen ved at gøre oplevelsen mere spændende, retterne mere velsmagende og oprydningen mindre tidskrævende. Her er fire af de bedste elektronikgenstande til køkkenet:  

Nespresso Expert kapselmaskine: 1499 DKK

Danskerne har det tredjestørste kaffeforbrug i verden. Stempelkanden er fast inventar i de fleste hjem – men kaffedrikkere, som ønsker at vågne til duften af færdigbryggede bønner, må investere i Nespresso-maskinen med Bluetooth. For automatisk, aromatisk kaffelavning, skal man blot forbinde sin smartphone og fortælle maskinen om sine præferencer. Således venter der en varm kop hver morgen og hver eftermiddag.

Drop køkkenvægt: 599 DKK

Vægte kan meget mere end at veje. Denne app-styrede vægt laver hurtige omregninger og foreslår lækre opskrifter, som matcher din erfaring med kogekunst. De enkle guidelines justeres alt efter hvilke køkkenredskaber der er til rådighed. Man kan nemlig forbinde alle sine trådløse genstande til Drop. Lav indkøbslister, stil madelskere verden over spørgsmål, tilpas størrelsen på opskriften eller find inspiration til den næste ret – alt via appen.

Anova WiFi og Bluetooth Precision Cooker: 999 DKK

Endnu et køkkenapparat, som gør det muligt at begynde madlavningen uden selv at være hjemme. Takket være Anova, som er en slags SousVide stick med en app, har det aldrig været nemmere at lave lækkert kød. Tjek status direkte fra din telefon og modtag en besked, så snart kødet er klart. Man kan også bruge Anova til at tilberede saftige, appetitvækkende grøntsager, frugt og oste.

Amazon Echo højtaler: 818 DKK

Nogle køkkenmedhjælpere er mindre synlige end andre. Udover at spille musik, som får én i madlavningsstemning, så kan denne højtaler følge kommandoer. Hvordan var det nu man lavede en lækker sovs til kartoflerne? Lad os ringe til mormor for at bede om opskriften. Hvilke vietnamesiske retter kan man lave med følgende ingredienser? Kan musikken skrues op i køkkenet? Alt dette – og meget mere – kan Amazon Echo hjælpe dig med, så du ikke behøver at fjerne opmærksomheden fra gryden. 

God appetit!

ROFUS.nu |  StopSpillet: 70 22 28 25 | Spil ansvarligt | Siden indeholder reklame | Minimum. 18 år