august 29, 2015
Gaggenau VS Miele
Er i Syv sind …. Mieles top model inden for dampovne har en masse forprogramerede programmer, der lyder som fedt lir …. men bruger man dem og er den totalt ufleksibel hvis ikke man vil bruge dem ….. og det ser ud til at den kun har ganske fåudskæringer af f.eks. oksekød og ingen lam indprogrameret …. hvad gør man så? Er det mere bøvl end hjælp?
Gaggenau skulle være den bedste dampovn på markedet og kommer i oktober med en der har indbygget Sous Vide …. men bruger man det ???
Hvad tænker i andre??
Nogen med erfaring?
Ville vælge Gaggenau. kommer ikke til at bruge alle disse indstillinger som Miele bygger ind i produkterne.
Hvor har du set at Gaggenau kommer med Sous Vide indbygget?
Mere info om kommende Gaggenau produkter ønskes-)
Ja jeg har godt set det og vil da klart vente på det …. men igen…. bruger man det?
og hvorfor tror du ikke man bruger de funktioner hos Miele ? Det lyder som cool lir synes jeg – men hvis man er fast låst af det og ikke kan vælge det fra så er det jo ikke sjovt…..
Er en habil kok men kan da klart blive bedrer og der virker det som om Miele hjælper dig med ikke at over / under tilberede tingene men ramme det rette punkt…. ??
Overvejer også Gaggenaus zonefri indkution…..
Jeg ved bare med mig selv at jeg ikke kommer til at bruge alle disse funktioner. derfor har vi valgt Gaggenau til vores kommende køkken. en af grundene er også at Gaggenau”s dampovn har fast tilslutning for vand og afløb.
Det med Sous Vide kan deres dampovne allerede (400 serien). de kommer med en ‘varmeskuffe’ i starten af 2016 som kan bruges som Sous Vide.
husk at deres zonefrie induktion max kan have 4 gryder på ad gangen – ikke 5. vi har derfor valgt deres induktion kogetop CI483. Den har to zoner der kan slåes sammen til en, så man kan have store emner på der. Den kan have 5 gryder på ad gangen.
Jeg ville dog ikke være bange for at vælge Miele, men har bare ikke brug for alle auto-funktionerne (vil gerne selv bestemme hvordan maden skal laves) + jeg synes Gaggenau”s 400 serie ser rigtig lækkert ud.
Tak for dine svar …. tror det nye der kommer fra Gaggenau i 2016, ikke er en varmeskuffe der kan bruges som Sous vide, men en vacum forsegler ligesom den Electrolux har ,der ligger der hvor varmeskuffen ellers ville have været ….