januar 23, 2008
Sokkelskuffer i køkken
Er sokkelskuffer virkelige så gode som min køkkenmand påstår?. Han roser dem i høje toner. Det ville jeg måske også gøre, hvis man kan få 1500 kr stykket. Men jeg er nu meget mere interesseret i, at høre fordele/ulemper fra folk som har sokkelskuffer i deres køkken.
Man burde måske overveje hvilke ting der skal ligge i sokkelskufferne….der findes også køkkenfirmaer som har højere underskabe og lille sokkel så sokkelpladsen kommer inden i skabet fremfor under.
Vores køkken er ikke særlig stort, så vi har ‘klistret’ køkkenet til med sokkelskuffer. Det er helt fantastisk at have den ekstra plads. De er anvendelige til alle de ting, som man ikke skal bruge hver dag. Hos os f.eks viskestykker, bakker og konserves. Husk dog på at tage skuffen af en gang imellem, så støvsugeren kan komme ind bagved.
Vi havde sokkelskuffer i vores gamle køkken. Det var en blandet fornøjelse. Det var en værre skidtsamler, jeg ved ikke hvor mange gange, jeg har måttet trække skufferne helt ud, for nærmest at skovle nullermænd ud. Et andet problem var at fronten på skuffen ikke tålte gentagne gulvvask. Fugten fra gulvkluden ødelagde simpelthen materialet, så vi til sidst måtte skifte til nye sokkelfronter. Jeg ved så ikke, om nutidens sokkelmaterialer er mere risistente overfor fugt, men ihvertfald er mit budskab at jeg er færdig med sokkelskuffer.
Mvh Annie
Der er ét sted, hvor det er smart, nemlig under højskabet, hvor man har sin ovn placeret. Så ved man altid, hvor man skal gøre af de ekstra plader!